Aika vaan kuluu liian nopeasti

10 päivää on kulunut viimeisestä kirjoituksesta tänne. Aika menee ihan hurjan nopeasti. Niin paljon uutta ja ihmeellistä tapahtuu joka päivä. Lähinnä pieniä huomioita paikallisesta menosta ja tietysti joka päivä oppii uutta tästä maasta. Eilen opin, että tällä juuri ajokortin saaneet joutuvat pitämään P-kirjain tarraa kaksi vuotta. Eikös Suomessakin ollut 10 vuotta sitten 80-lätkät, joita joutui pitämään vuoden. Eilen söin myös hullun hyvää Nasi Lemakia. Se on yksinkertaisuudessaan currya, chilisoossia jossa paahdettuja pähkinöitä, kurkkua ja kananmunaa, riisiä on keitetty kookosmaidossa. Tämän perusmössön lisäksi valitaan sitten siihen kaveriksi kanaa, kalaa, äyrisiäsiä jne. Oikein hyvää. Maistoin myös valkoista kahvia, joka oli aluksi aivan kauheeta myrkkyä, mutta loppujen lopuksi saatoin jopa pitää siitä.

Tässä on myös tavattu jälleen aikamoisia persoonia. Sunnuntaina olimme katsomassa Publika nimisellä ostarilla 1600 pandapatsasta. Kyseessä on maailmanlaajuinen WWF:n kampanja, jossa nämä pandat edustavat elossa olevia pandoja. Kampanjalla yritetään lisätä tietoisuutta pandojen uhanalaisuudesta. No siinä samalla sitten kahvittelemme vanhan tuttavan kanssa ja hetken päästä seurueeseen liittyi lisää ihmisiä. Yksi näistä kavereista pyörittää kuutta elokuvateatteria täällä Kuala Lumpurissa. Hän kutsui meidät sitten seuraavaksi illaksi katsomaan yhtä hänen lempielokuvaa. Otimme sitten taksin ja suuntasimme elokuviin. Kyseessä oli Into the woods –niminen musikaalielokuva. Huikea filmi johon oli sekoitettu kaikki Disneyn klassisimmat sadut. Näyttelijäkaartista löytyi niin Meryl Streep kuin John Depp, joten eihän tuollaisilla näyttelijöillä voi saada mitään huonoa aikaan. Leffan loputtua saimme kyydin takaisin kotiin yhdeltä tämän elokuvateatteripyörittäjän kaverilta. Brasilialainen nainen joka ajoi katumaasturiaan aivan hulvattoman huolettomasti. Siinä ei paljon jarrua eikä vilkkuja käytetty. Onhan se mukavaa, että ihmisen persoonallisuus näkyy myös ajotyylissä.

Tässä on myös aikamoista poltetta päästä taas pinnan alle. Tämä ratkaistiin sillä, että varasimme lennot Thaimaahan ja tarkoituksena olisi käydä heittää muutamat dyykit Similanin merikansallispuistossa. Similan on ollut sukelluslistalla jo pidempään, koska se taitaa olla yksi Thaimaan parhaista sukelluspaikoista, joten nyt on sitten korkea aika mennä sitä ihmettelemään. Tätä päätöstä toki helpottaa huomattavasti se, että lennot ja majoitus on tosi halpaa. Sukellukset itsessään sinne ovat aika hintavia, mutta kerrankos sitä.

Ja tänään illalla on sitten Michael Bublén konsertti. Aivan mahtavaa päästä hänen konserttiinsa ja lämppärinä hänellä toimii Naturally 7-niminen bändi joka on myös aika käsittämättömän hyvä. Ei malttais millään odottaa iltaa, mutta kai tästä pitää kuntosalille mennä piipahtaa. Jeps.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s