Kohtaamisia

Yksi tämän seikkailun tarkoitus on myös kohdata uusia ihmisiä. Ihmiset ovat aivan äärimmäisen kiinnostavia ”elukoita”. Jokaisella on tarinansa ja kun toisen tarinaa pääsee kuulemaan niin saa olla todella kiitollinen. ihmiset opettavat toisille uskomattoman paljon, jos vain jaksaisimme kuunnella enemmän. No täällä on saanut todistaa taas hauskoja tapauksia. On ollut jos jonkinlaista myyjää, asianhoitajaa, siistijää, vedenjakelijaa jne.

Tilasimme tänne asuntoon juomaveden toimituksen. Kiinalainen herrasmies toi 5 gallonaa vettä ja sellaisen pöydälle laitettavan laitteet joka toimii hanana. Vettä tilattiin kokonaisuudessaan 50 gallonaa ja aina kun vesi on lopussa niin päivän varoitusajalla miekkonen toimittaa vettä lisää. Helppoa ja kivaa, kun ei tarvitse raahata kaupasta ylikallista pullotettua vettä. Ja noi muovipullot ovat vielä todella todella luonnontuhoajia. Sukellusten parissa näkee silloin tällöin sen mitä mereen joutuneet muovipullot saavat aikaan. Nehän eivät ihan hetkessä maadu eivätkä ole millään tavalla luonnonmukaisia. Mutta nyt on siis vettä talossa.

Toinen asia on ollut internetin saaminen hankkiminen mikä ei olekaan ihan niin helppoa. Täällä nettiä myyvät yritykset tekevät vain vuoden tai kahden mittaisia sopimuksia, joten kun tällä hetkellä tarkoitus ei ole olla täällä kuin elokuuhun, niin tuntuu jotenkin älyttömältä tehdä kahden vuoden sopimus. No mutta tähän löytyi porsaanreikä ja yksi paikallinen asunnonvälittäjä, jonka kautta muuten vesijuttukin onnistui sai hommattua netin. Netin asennuksen pitäisi olla keskiviikkona, mutta katsotaan nyt. En jotenkin usko, että sitä silloin saadaan, koska varmaan taas jotain kaapeli tai muita asioita ilmenee hidasteeksi. Mutta ihmetellään sitä sitten.

Kohtaamisia on myös ollut tuolla ulkona syömisen ja juomisen yhteydessä. Tässä yhtenä iltana ulkona ollessa, niin siinä jossain vaiheessa käytiin hakemassa Seven Eleven kioskilta vähän virvokkeita ja siinä samassa kadunkulmassa oli tytär ja isä seisomassa. He olivat tulossa Sidneystä, missä olivat missaneet jo yhden lennon koska olivat olleet baarissa ja nyt olivat siinä kadunkulmassa klo 04 viettämässä aikaa ja odottamassa, että heidän lentonsa Lontooseen lähtisi klo 7.00. Heillä oli mukana tämän isän isä tuhkina. Uurna oli kivasti laukussa ja siinä he maistelivat olutta. Aivan hulvattomien hauskoja olivat molemmat ja juuri oikealla asenteella varustettuja. Toisena iltana taas tapasin kadulla kaksi kaverusta, joista toinen oli asunut vuosia Ruotsissa ja puhui oikein hauskaa ruotsia. Siinä sitten käytiin läpi Ruotsia ja muutakin maailmaa. Pojat olivat Lontoosta ja mukavia kavereita myöskin.

Kohtasin myös hieman asfalttia. Täällä on todella paljon kadunkynnyksiä ja horjahdin sitten hieman jalkakäytävän reunalta ja suoraan asfalttiin. Vasenpuoli edellä katuun ja totta kai siinä piti sitten vähän nauraa ennen kuin pääsin ylös. Lopputulos tästä kohtaamisesta on vasen polvi kipeänä, vasemmassa olkapäässä ruhjeita samoin kuin kasvoissa vasemmalla puolella. Ei mitään kovin suurta, mutta rapatessa aina roiskuu. Tänä aamuna salilla juttelin yhdelle tyypille ja hän osoittautui lääkärissä jolla on tässä samassa talossa toimisto. Valittelin hieman hänellä tätä polveani ja hän pyysi, että tulisin sitä näyttämään. Täytyy ehkä käydä, jos ei ala kohta olemaan parempi.

Kaikki on kivasti ja tulossa muutaman päivän päästä pieni rantaloma Thaimassa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s