Ruokaaaa

On taas tullut syötyä hyvää. Tämä kaupunki on täynnä ruokapaikkoja. Jalan Alorilla tuli käytyä syömässä melkein viikon verran, mutta nyt kun on edessä oli siirtyminen lähemmäksi kaupungin keskustaa niin uusia ruokapaikkoja on mukavasti tullut kokeiltua. Tänään iltaruoaksi löytyi aivan hotellin vastapäätä huikean hyvä paikallisten suosima ravintola. Tarjonta oli hyvä ja hinnat todella halvat. Huomattavasti on tässä alkuhuuman jälkeen annoskoot pienentyneet, kun on tajunnut, että aikaa kyllä tällä reissulla on maistella kaikkea. Tuossa alhaalla on kuva tämän illan ruoasta ja ruokapaikasta. Huh huh kun oli hyvää.

Asuntoa ei ole vielä löytynyt, tänään taas pari tuli katsottua ja nyt sitten vain vuokraemännän hyväksyntään odotellessa, jospa hyväksyisi sen mitä tuli tarjottua kuukausivuokraksi. Ihan vinkkinä tänne pidemmäksi aikaa tuleville ja asuntoa metsästäville, että aikaa kannattaa varata kunnolla. Asuntoja kyllä on ja saman tien löytyisi kyllä uusi majapaikka, mutta ehkä tässä odotellaan sitä, joka kolahtaa heti. Joten ei sinällään mitään hätää tässä. Näin alkumatkasta voi ihan hyvin hotellissakin majoittua ja antaa aikaa sille, että se oikea löytyy. Mielellään täällä tekisivät vähintään vuoden vuokrasopimukset, mutta tarkoitus on tehdä vain 7 kuukauden sopimus, mikä osaltaan hidastaa hieman asunnon löytymistä. Tässä on asunnon metsästyksessä pyörinyt kolme neljä ”välittäjää”, jotka kyllä suurimmaksi osaksi tekevät parhaansa. Neuvottelevat vuokraajien kanssa ja ylipäätään hoitavat koko prosessin. Mukavia ovat kaikki, osa enemmän luotettavan tuntuisia kuin toiset, mutta hyvä tästä tulee. Nyt on tullut käytyä katsottua yhdestä ja samasta uudesta talosta useampikin asunto ja sijainniltaan talo olisi kyllä ihanteellinen ja koska kyseessä aivan uusi rakennus, niin asunnot hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja. Edelleen WhatsUp laulaa välittäjien viesteistä ja hyvä niin.

Fiilikset ovat korkealla. Joka päivä tuntuu paremmalta ja koska tätä kaupunkia on oikeasti tullut nähtyä vasta aika suppeasti niin odotukset vielä edessä olevasta sen kuin vaan kasvaa. Helppoa elämä täällä on toistaiseksi ollut, kaikki puhuvat englantia vähintään auttavasti, mikä osaltaan vaikuttaa siihen, että bahasan opinnot ovat pahasti viivästyneet. Mutta olen itselleni luvannut, että ko. kieltä tulen vielä opiskelemaan ja käyttämään arjen pienissä tilanteissa. Hauskaa oli myös huomata, että vaikka koko ajan on ollut mahdollisuus katsoa televisiota, niin vielä ei ole tullut sekuntiakaan katsottua tällä reissulla. Enkä oikeasta sitä kaipaakaan. Toisaalta televisio on myös hyvä väline kielen oppimiseen, joten ehkä pitää aukaista jossain vaiheessa.

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Ruokaaaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s