Asunnon metsästystä

Kämpän metsästys alkoi tarkoituksella verkkaisesti. Eilen oli piipahdus viidessä kämpässä, joista kolme oli Bangsar-nimisellä alueella ja kaksi aivan kaupungin keskustassa. Itseäni ei Bangasarin alue kovasti viehättänyt. Junamatka sinne ei kestänyt kuin 15 minuuttia, mutta alueella rakennettiin kovasti uusia taloja enkä löytänyt oikein palveluita mistään. Huomattavan suuri määrä alueen asukkaista on komennuksella olevia länsimaalaisia. Lisäksi katsotut kämpät sijaitsivat vanhoissa taloissa eikä niiden kunto ollut kovin hyvä. Mutta ei ne ihan mahdottomia olleet.

Kaupungin keskustan (KLCC) kämpät sen sijaan olivat tosi kivoja. Erityisesti yksi talo on nyt muodostunut jonkinlaiseksi päämääräksi. Kyseessä on suht uusi talo jossa on täysin korkkaamattomia kämppiä ja joista nyt sitten hintakilpailutamme eri välittäjiä.

Viestejä WhatsUpissa sinkoilee tällä hetkellä kiivaasti, koska olen elementissäni kun saan tehdä tarjouksia ja vastatarjouksia. Laittaa perusteluita ja pyytää vastaperusteluita. Hieman toisenlaista tarjouksen tekoa kuin julkisella sektorilla jossa laitetaan yksi tarjous faksilla ja toivotaan että voitto tulee. Tämä nyt käynnissä oleva tarjousprosessi on hektisyydessään henkisesti ravitsevaa. Tuntee olevansa elossa. Samasta talosta on siis useampi kämppä tarjolla ja kaikilla asunnoilla oma välittäjänsä. Katsotaan mihin tässä päädytään ja millaiseen hintaan. Tänään taas piipahdus samaan taloon katsomaan muutamaa asuntoa.

Lippu korkealla!

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Asunnon metsästystä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s