Rytmi sekaisin

Viime yö meni valvoessa. Uni tuli sitten siinä puoli kasin pintaan. Sitten herääminen klo 15, eli about klo 9 Suomen aikaa. Hyvät oli kuitenkin unet ja jotenkin kiva oli mennä nukkumaan kun Malesian aamu oli jo valjennut. Linnut lauloi ja katuja lakaistiin. Kyllä tää rytmi tästä vielä kääntyy.

”Aamupalaksi” löytyi kulmakahvilasta erinomainen latte ja huikea French toast. Jäätelöä ja vadelmahilloa unohtamatta. Kahvilan sisäänkäynnillä oli pieni kissa nokosilla, jota poikkeuksetta kaikki pysähtyivät rapsuttamaan. Kuva löytyy alta.

Tänään oli myös tutustumista lähialueeseen. Rauhallista talsimista ja asioiden ihmettelyä Bukit Bintangissa. Yhtenä missiona oli myös löytää supermarketti ja se löytyikin. Samalla lähti mukaan vähän valkkaria. Australialainen chardonney maksoi about 10 euroa, eli onneksi samaa kuin Suomessa. Malesiassa viinavero on hilattu niin ylös, että ravintoloiden viinihinnat huimaa budjettimatkailijan päätä. Ei sillä ettei ilmankin pärjäisiä (tämä lause kirjoitettu äitiä varten).

Ilta alkaa taas tummumaan ja on aika laittaa musiikkia, avata viini ja ruveta keräämään ruokahalua. Tänään herkutellaan Jalan Alorilla, joka on KL:n kuuluisin ruokakatu.

Hyvä päivä tähän asti ja yleisfiilis on hyvä.

IMG_0095.JPG

Yksi kommentti artikkeliin ”Rytmi sekaisin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s